mandag 25. mai 2009

God sommer!

Her er et lite knippe stemningsfulle sommerbilder som fremkaller den gode sommerstemningen! Måtte denne sommeren bli solrik, deilig, avslappende og energibringende for oss alle:-)







mandag 11. mai 2009

Husk at denne dag må du ta vare på...

Her er det første familiebildet av lille familien Volen. Bildet er tatt i påska i Atlanterhavsparken, Ålesund.
Våren er definitivt her. 17. mai rett rundt hjørnet. De første månedene etter at Benjamin ble født ville jeg bare at tiden skulle gå og at Benjamin skulle bli stor STOR! I dag er Benjamin 9 mnd og stor nok syns jeg;-) Hvor ble de siste månedene av?? Jeg begynner i ny jobb i august og barnehageplass er i boks!! Tiden flyr. Nå er det bare å nyte våren og sommeren til det fulle!


Kalle er inni i en buzzy jobbperiode. Da blir det mye Benjamin og mamma! Men vi klarer oss vi:) Det er mye action i heimen fortiden; Benjamin krabber som en vind og reiser seg overalt. Det blir noen blåkuler, men han er tøff og har mye godt humør. Er i gang igjen etter litt kos og trøst.


I dag hadde jeg bestemt meg for å få gjort unna litt husarbeid. Men det er lettere sagt enn gjort når gutten er redd støvsugeren!! Hva er det for no?? Det ble rett og slett for skummelt å ligge på gulvet; enten opp til mamma eller stå inntil tv-benken på god avstand fra det bråkete monsteret! Vi kom i mål til slutt, men det tok sin tid.


Avslutter innlegget med å dele refrenget på "terapi-sangen" min:
(Anbefales alle småbarnsforeldre som synes at hverdagen ofte kan bli litt strevsom..)

Husk at denne dag må du ta vare på,

den forsvinner mellom fingra dine nå,

engang vil du savne slitet,

da er det for sent å vite,

det er du som gjør din dag og tinning grå.


(Refrenget på "Hverdag" fra cden Bom chicha bom. Cden inneholder fyldig babysang-opplegg og kan kjøpes på Bok og Media. Anbefales!! )