fredag 11. februar 2011

Mens jeg venter på å bli storebror


- ser jeg på tv..



- leker jeg med pappa, han kan brukes til så mangt:) 



 - spiser jeg er rolig kveldsmat med en god bok..

fredag 4. februar 2011

Moonkids 2011

Dyrt, men lekkert! Sjekk ut denne utrolig kule buksa.
Det beste er at den fins i GUL!


Denne må vel lillejenta bare ha etterhvert!

torsdag 3. februar 2011

Dagene tikker avgårde. Jeg har all verdens tid til å tenke, planlegge og bekymre meg om hus, salg av leilighet og ikke minst FØDSEL. Siden bekkenet ikke spiller på lag er det ikke så mye jeg orker å finne på. Det begrenser seg selv når jeg går som ei kråke og nesten ikke klarer å beveger meg fremover. Men nok klaging!

Jeg har ihvertfall all verdens tid til å tenke på og planlegge hvordan jeg har lyst å ha det i nye huset:-) Jeg er absolutt ingen interiørguru, men får mange tips fra venners og bekjentes blogger og fra diverse interiørblader. Stilen min er vel ganske så blandings; Litt romantisk, men er også fascinert av RETROstilen og glade farger! Går det ann å ha den stilkombinasjonen???

Uansett.. Jeg har i det siste blitt litt svak for fargen GUL! Hadde aldri trodd det kom til å skje.. men ser altså for meg en vegg med gul retrotapet i nye huset.. kanskje på jenterommet?? På http://www.retrovilla.dk/ har de fantastisk mange kule tapeter!
Sjekk ut disse:





Jeg har også veldig lyst å ha en tapetvegg i stua.. Takk til Hilde Miho Knudsen som i bloggen sin tipset om http://www.flugger.no/
og tapetprøver (4 kr stk) Nå har jeg bestilt et dusin.
 Blant annet disse:





Ellers tenker jeg lyst og hvit overalt, men det fins jo så mange forskjellige "hvitfarger". Hvis du har en på veggen din som du svært fornøyd med: fortell det gjerne til meg!!

Da tenker jeg videre så lenge.. ha en fortsatt god kveld:-)