onsdag 9. desember 2009

Godt kjøp!

På søndag bestilte jeg klær til Benjamin på nett. I dag fikk jeg denne nydelige moonkids-buksa i posten. Super passform, myk og god! En herlig barnehagebukse for Benjamin. Sjekk ut www.minimikki.no. Nå har de også adventskalender med gode tilbud hver dag!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Skitt så dyrt!!!

Jorunns verden sa...

ja dyrt er det, men det er litt stas med et og annet plagg som er noe anna enn H&M, Lindex og name it. Det syns i allfall jeg. Denne skal pakkes inn å være gave fra oldemor.

Anonym sa...

Jeg ser ingen grunn til å kjöpe så dyre klär når de på H&M, Lindex etc er LIKE FINE... Barn vokser så fort likevel og barnet tenker i alle fall ikke på hva det har på seg...

Jorunns verden sa...

Nei det gjør de ikke, det er vel helst mødrene som tenker på det.

Jeg har full forståelse for at man velger å kun kjøpe rimelige klær i kjedebutikker. Jeg kjøper også de aller fleste klærne til B der. Men noen ganger har jeg lyst til å kjøpte et litt mer spesielt og unikt plagg.

Merkelig at vi bruker bloggen min til å diskutere det her. Det var bare ment som et tips til de som måtte være interessert:-)

Anette {foreldremanualen} sa...

Helt enig i at de buksene dere er flotte! God kvalitet og behagelig å ha på! :-)

Maria sa...

Hadde tenkt å skrive en litt 'morsom' kommentar her om at 'Ja,det er nok en super barnehagebukse for Benjamin men kanskje ikke så super for de som jobber i barnehagen'. Hehe... Selebukse er aldri populært:-) Men da jeg så denne merkelige diskusjonen din med Anonym så dropper jeg det. Eller så lar jeg det stå:-) Men det var ikke for å være vanskelig men morsom som sagt;-)

Jorunns verden sa...

Ja det er helt sant, Maria! Ikke så praktisk med selebukse når bleier skal skiftes fort, kanskje?! Det er stadig ting i barnehage-verden som skal læres! Du må gjerne opplyse meg om andre ting også;-)Vi er ny i gamet!