tirsdag 7. juni 2011


Så flyttet vi..


11 år i Oslo og 5 år på Bøler ble pakket i pappesker og lastet i lastebil.
Dette er bare bitte litt av alle tingene våre. Utrolig hvor mye man har når man legger alt i pappesker. Takk til alle som hjalp oss flyttedagene, både på Bøler og på Ellingsøya!Her er huset vårt:

Noen før bilder:

Stua

 Kjøkken Loftstue
(blir "master-bedroom")Status nå:

 Vi har teipet, kvistlakket, grunnet og malt i over en uke og er kommet godt i gang. Det er mye panel og en drøss med vinduer med innvendige sprosser. Alt skal bli hvitt! Heldigvis har vi flere gode folk som hjelper oss:-)


Kjøkkenet

Kvik kjøkken er bestilt, og vi har åpnet opp mot stua/gangen. Tak og vinduer mangler ett strøk maling. Veggene skal males i fargen Sand. Parkett skal legges på gulvet.

Stua

Her begynner tak og vinduer å bli hvite. Men mye gjenstår.
På veggene lurer vi på hvitfargen Avia. I den ene delen av stua er det veldig høyt under taket. Kalle står på en stol oppå et stillas og maler. Det gjelder å holde balansen! 
Takk til Fylling og Bjørge for lån av stillas:-)


Flere bilder kommer..

Ellers så savner vi Oslo litt, men gleder oss veldig til å komme i hus! Håper å være ferdig med stua og kjøkkenet til St.hans. De andre rommene tar vi etterhvert.

Jorunn

2 kommentarer:

Jenny - supersnella sa...

å herlighet - sjekk den kvistlakken i taket da!! Sprøtt :) Dere er dyktige!! Fantastisk flott hus. Jeg gleder meg til å se resultatet!

lykke til videre. Og husk å leve litt innimellom jobbingen ;)

klemklem

(og er det forresten tilfeldig at ordbekreftelsen for å poste denne kommentaren er "polti"? ;) hihi )

Annas Camping sa...

Så fint dere kommer til å få det! Skikkelig luksushus med god plass og hage! Legg gjerne ut bilder av utsikten...

Melvin trodde at han så Benjamin utenfor blokka i går, og løp avgårde og ropte Benjamiiiiiiin! Men så var det bare Adele... Så dere er fortsatt savnet :)