mandag 2. mai 2011

Oppdatering..

I dag kom vi tilbake til Oslo etter en deilig langhelg på sørlandet på besøk hos gode venner. På lørdag hadde vi sommertemperaturer og vi koste oss ute hele dagen. Søndag dro vi til dyreparken. Der så vi løver og tigre, kjørte tog, traktor og kaptein Sabeltanns sjørøverskute og ikke minst; vi besøkte
Julius.


Tenk, han er blitt 30 år, og er slett ikke så søt lenger:-) Vi måtte innom apejungelen to ganger. Benjamin var superfascinert.
 Kanskje kommer det noen bilder fra sørlandsturen vår etterhvert.

På bilturen sørover på fredag var det flere ting som ordnet seg for fam. Volen. Mellom amming, soving, masing og sutring ble det tatt noen viktige telefoner.

For det første; min gode gode mann har fått jobb! Og det ser ut som han begynner i den nye jobben akkurat når det passer best for oss!

For det andre; Benjamin har fått barnehageplass! Ikke på Ellingsøya, der er det håpløst, men i en flott barnehage i byen. Han får begynne allerede i juni, så det passer oss også ypperlig!

Rart hvordan ting bare ordner seg.. Bønnesvar tror vi:-)

4 uker til flytting. Spennende!
Det er mye som skal gjøres!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så godt å høre at ting har lagt seg til rette for dere! Det høres ut som dere får noen spennende uker framover. Masse lykke til! Skulle gjerne ha truffet dere i påska da dere var på Volen, men her hadde vi bursdagsselskaper, og det ble lite tid til å treffe dere.Har dere tenkt dere en tur til utover før dere flytter, så kom gjerne på besøk!Klem Ann-Kristin.

Familiene Buer Buer og Kolnes sa...

Hei!
Hurra! Så bra at ting faller på plass! Gratulerer så masse til kalle som har fått jobb!!
Lykke lykke til med flytting og alt det innebærer. Håper vi sees i løpet av sommeren :)
KLEM Carina

Jorunns verden sa...

Vi håper å komme en tur til Volen i august, Carina! Ellers må dere si ifra hvis det blir sunnmørstur :-)